bilvurdering med Dreivers

Martin Thorborg går ind i bilbranchen: Vil revolutionere bilhandlen i Danmark

Arbejdsskadesystem er stolt af at præsentere en spændende nyhed inden for bilbranchen. Den digitale bilforhandler, Dreivers, har indgået et samarbejde med iværksætteren Martin Thorborg, som vil revolutionere bilhandlen i Danmark. Dreivers, som formidler kontakt mellem sælgere og købere af brugte biler, vil skære fordyrende fysiske rammer væk og give værdien til køber og sælger. Det er en forretningsmodel, der minder om Robinhus og Estaldo, som opererer på boligmarkedet.

Ifølge Martin Buch Thorborg, der er stifter af Dinero, tror han på, at man kan optimere brugtvognsalget ved at fjerne glashuse, store grunde og biler på lager, klargøring og sælgere, som ellers ville koste en almindelig bilforretning millioner. I stedet vil Dreivers tage korrespondancen med køberne, så sælgerne ikke behøver at sidde og diskutere med køberne om småting og detaljer i handlen. Sælgerens eneste udfordring er at vise bilen frem 1-2 gange, og resten tager Dreivers sig af. Det siger Finans.dk.

Start med en gratis og uforpligtende bilvurdering online

Stort indtryk på købere og sælgere af brugte biler i Danmark

En af grundene til, at Martin Buch Thorborg er så begejstret for Dreivers, er virksomhedens imponerende anmeldelser på Trustpilot, som ligger på 4,8 ud af 5. Det er samme vurdering, som Martin Thorborgs egen virksomhed Dinero har fået. Det er et bevis på, at Dreivers allerede har gjort et stort indtryk på brugtvognskøbere i Danmark.

Dette samarbejde mellem Dreivers og Martin Thorborg er en spændende nyhed i bilbranchen og er en indikation på, at det digitale salg af biler er på vej frem. Med en imponerende Trustpilot-vurdering og en innovativ forretningsmodel, der kan optimere brugtvognssalget, er der ingen tvivl om, at Dreivers vil fortsætte med at skabe forandringer og revolutionere bilhandlen i Danmark.

Hos Arbejdsskadesystem ønsker vi Dreivers og Martin Thorborg al mulig succes med deres samarbejde, og vi ser frem til at se, hvordan de vil ændre bilhandlen i Danmark i fremtiden. Vi er sikre på, at deres innovative tilgang til salg af brugte biler vil give forbrugerne en bedre og mere tilfredsstillende oplevelse, samtidig med at det vil hjælpe bilforhandlere med at reducere omkostningerne og optimere deres forretning.